...where I lay my head is home


Inapoi in Lima
septembrie 2007

Ne-am trezit in Piura. Avionul era de la 6, asa ca ne-am trezit cu noaptea in cap. Curios ca mai aveam energie dupa atatea treziri matinale, mai ales acum, la final. Calatoria spre Lima a fost usoara, am ajuns acolo destul de devreme.

In Lima, dupa ce ne-am lasat bagajele la deja cunoscutul Hostal El Patio, am luat-o spre mall si am dat iama in magazine. Din 2 in 2 ore ne intalneam cu baietii. Eu si Cris cu multe bagaje, Stef si Bug pe relaxare totala.Am ajuns la hotel tarziu, ne-am separat bagajele pentru ca erau ingramadite la comun in vreo 2-3 rucsaci, si ne-am retras in camera sa impachetam pentru drum. Super provocare pentru ca in 3 saptamani am cumparat o gramada de chestii si trebuiau sa incapa in aceleasi genti cu care venisem.

Am iesit tarziu la un restaurant langa noi, am stat in frig si am papat putin. Urma ultima noapte in Peru :(

Miercuri, 26 Septembrie, Lima Zi agitata. Am facut din nou bagajele. Ultimele cumparaturi, ultima masa, din nou la mall-ul de pe marginea Pacificului. S-a inchis cercul. Eram mai nostalgici, dar incantati. Indiferent de asteptarile pe care le aveam, se vedea ca ne-am simtit bine. La ora 3 am plecat spre aeroport. O ultima surpriza nasoala, cand am dat 30USD de persoana pe taxa de aeroport. Dar ce mai conta? Inca 2 beri, si din ultimii soli am luat 10 euro si 10 dolari. Amsterdam and home. Lonely Planet in bagaje: cu Africa si America Centrala. Ce va urma? Si cand?

«Plaja - Mancora Cape Town - here we come»

Ce mai zice lumea:

2010-09-20 17:17:04 in urma cu 13 ani si 11 luni, ale a zis:

santeti niste oameni in stilul oau