...where I lay my head is home


Cape Town - here we come
martie 2008

Luni, 24 martie, 2008 Citeam zilele trecute povestea din Peru. Ultimele randuri de acolo erau… ”Lonely Planet in bagaje: cu Africa si America Centrala. Ce va urma? Si cand?” … Cel putin pentru mine a urmat Africa de Sud, mult mai devreme decat ma asteptam :) Am ajuns in Africa de Sud in interes de serviciu. Stiu… naspa serviciu :) Eu, trei oameni de la agentie, si inca 3 de la casa de productie din Bucuresti. Am pornit la drum de luni dimineata, din nou cu KLM (abia astept sa se stanga milele pe card, sa pot sa zbor gratis pana in Asia :D). Drumul lung, evident, dar lipsit de peripetii. Escala din Amsterdam a fost destul de scurta, dar indeajuns incat sa facem niste cumparaturi. La electronice se incapataneaza sa fie cel putin la fel de scumpi ca in Romania asa ca nu mi-am adaugat un obiectiv nou la colectie… Data viitoare. Ah, da…. si ningea in Amsterdam… cat de ciudat! Inainte de a pleca de acasa verificasem cum e vremea doar in Cape Town, unde erau 25 de grade, nu mi-a trecut prin cap sa vad cum e vremea in Olanda… Oricum… cui ii pasa :P Am ajuns in Cape Town tarziu, pe la 10 jumate seara, faza buna e ca am ramas pe acelasi fus orar ca si in Romania. La aeroport am avut ceva emotii, pentru ca bagajul meu a ajuns ultimul, cu vreo 10 minute mai tarziu fatza de bagajele celorlalti. Aveam planuri mari, cel putin eu si Mara, visam sa iesim in oras la o bere. Dar am aflat ca in Cape Town nu este cine stie de viata de seara/noapte, si oricum la ei era a doua zi dupa Paste, si toate barurile erau inchise. Am trecut cu masina in fuga prin centru, ne-am convins destul de repede ca nu e de stat, si ne-am retras la hotel.

Ca sa bifam momentul, dupa ce ne-am aruncat bagajele in camera, am coborat pe terasa hotelului si am baut niste bere si Coca Cola, lasand unii raniti in urma…

Am ajuns in camera destul de tarziu, pe la 1 jumate si am adormit pe la 3 dimineatza. In camera aveam un televizor cu super ecran, si am dat de Gladiator pe nu stiu ce canal, se vedea bestial. Am stat pana la celebra faza cu “I am bla bla… and I will have my revange”. Foooarte frumos filmul asta…. :)

Camera era foarte draguta, cu un pat mare si niste super asternuturi. Mi se intampla foarte des sa imi placa asternuturile de la hoteluri, si sa dorm mai bine decat acasa, e asa de ciudat… Oricum, super somn, chit ca a fost de doar 5 ore.

«Inapoi in Lima Cape Point si Boulders Beach»

Ce mai zice lumea: